Ανακαίνιση μονοκατοικίας στην Κηφισιά

Σε μονοκατοικία της δεκαετίας του ’50, στην περιοχή της Κηφισιάς, έγινε μία μεγάλης κλίμακας επέμβαση. Η ανακαίνιση της μονοκατοικίας στην Κηφισιά αφορούσε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου, στην ενεργειακή αναβάθμισή του, στη στατική ενίσχυσή του, αλλά και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Εσωτερικά, τοποθετήθηκαν νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, δρύινα πατώματα και έγινε ανακαίνιση των μπάνιων, της κουζίνας, των υπνοδωματίων και του τζακιού. Επίσης κατά την ανακαίνιση έγινε εγκατάσταση εσωτερικού ανελκυστήρα, με διαφανές περίβλημα από τζάμια securit, για την διευκόλυνση της εσωτερικής μετακίνησης.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού, τοποθετήθηκε παντού κέλυφος εξωτερικής θερμομόνωσης σε όλες τις επιφάνειες. Ακόμη, αντικαταστάθηκαν όλα τα εξωτερικά κουφώματα, με ενεργειακά, εξασφαλίζοντας την άνετη και ευχάριστη διαμονή σε όλη τη διάρκεια τη ημέρας.

Ο λεπτομερής αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η επιμονή στη λεπτομέρεια και την αισθητική των υλικών, η αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού και η άριστη συνεργασία με τους ιδιοκτήτες, ήταν το κλειδί για να ανταποκριθούμε επιτυχώς στις υψηλές απαιτήσεις του έργου της ανακαίνισης.

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση μονοκατοικίας – Κηφισιά)