Ανακαίνιση οδοντιατρείου – Κολωνάκι

Η ανακαίνιση οδοντιατρείου σε διαμέρισμα 140 τετραγωνικών έγινε με το σκεπτικό της μετατροπής του σε ένα σύγχρονο Dental Spa. Στόχος ήταν η άνεση και η χαλάρωση των ασθενών, και η διαμόρφωση ενός χώρου με υψηλές αισθητικές προδιαγραφές και εργονομικό σχεδιασμό για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Μεγάλης κλίμακας εργασίες στην ανακαίνιση του οδοντιατρείου έγιναν για την κατασκευή των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων λόγω των υψηλών απαιτήσεων του εξοπλισμου (2 έδρες οδοντιάτρων, μικροσκόπια, λέιζερ, ψηφιακές ακτινογραφίες, ενδοστοματικές κάμερες, δίκτυο ethernet, κλπ.), ενώ τα εσωτερικά χωρίσματα τροποποιήθηκαν για να λειτουργήσουν δύο ανεξάρτητα εξεταστήρια, άνετος χώρος υποδοχής-αναμονής, και όλοι οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι. Κατά την ανακαίνιση του οδοντιατρείου διατηρήθηκε και επισκευάστηκε το υπάρχον ξύλινο πάτωμα, στην οροφή αναρτήθηκαν γυψοσανίδες με κρυφούς φωτισμούς. Επίσης, σε επιλεγμένα σημεία των τοίχων προστέθηκαν ταπετσαρίες.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση οδοντιατρείου – Κολωνάκι)