Ανακαίνιση διαμερίσματος – Κολωνάκι

Πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος

Η πλήρης ανακαίνιση διαμερίσματος στο Κολωνάκι 50τμ σε παλιά πολυκατοικία του ’60, περιλαμβάνει, την καθαίρεση τμήματος της τοιχοποιίας, και την πλήρη αποξήλωση και αντικατάσταση όλων των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, πατωμάτων, ειδών υγιεινής, πλακιδίων κλπ. Η νέα διαμόρφωση κουζίνας-καθιστικού που πραγματοποιήθηκε κατά την πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματος, ενοποιεί τους δύο αυτούς χώρους, δίνοντας την αίσθηση ενός ευρύχωρου και άνετου καθιστικού. ΠΑράλληλα καταργείται το χώρισμα μεταξύ τους και τη θέση του παίρνει ένα χαμηλό χτιστό πάσο με πάγκο από λευκό τεχνογρανίτη. Τα ντουλάπια κουζίνας και η ντουλάπα του υπνοδωματίου λειτουργούν όλα με μηχανισμούς blum και ο εργονομικός σχεδιασμός τους δεν αφήνει χώρους κενούς και ανεκμετάλλευτους. Στο πάτωμα του διαμερίσματος τοποθετήθηκε νέο δρύινο πάτωμα. Στο μπάνιο καταργήθηκε η μπανιέρα και στη θέση της τοποθετήθηκε ντουζιέρα με χώρισμα από τζάμι securit.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση διαμερίσματος – Κολωνάκι)