Ανακαίνιση διαμερίσματος Π. Φάληρο

Η ανακαίνιση διαμερίσματος Π. Φάληρο, 160 τετραγωνικών , σε παλαιά πoλυκατοικία της δεκαετίας το ’70, έγινε με σκοπό την ολικη ανακατασκευή και αναδιαμόρφωση ολων των χώρων και των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Στο χώρο της παλαιάς κουζίνας έγινε το master bedroom, και η νέα κουζίνα μεταφέρθηκε στο χώρο του καθιστικού και διαχωρίζεται από αυτό με πάσο.  Οι σωληνώσεις της θέρμανσης αντικαταστάθηκαν, ώστε, το διαμέρισμα, να συνδεθεί αυτόνομα με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Έγινε επίσης ανακαίνιση τριών μπάνιων και ενός wc. Για τον φωτισμό εκτός από τα αναρτώμενα ευθύγραμμα φωτιστικά στο σαλόνι, εγκαταστάθηκε επιτοίχιος φωτισμός και κρυφός φωτισμός με ταινίες (LED).
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση διαμερίσματος, Αγια Παρασκευή)