Ανακαίνιση διαμερίσματος – Αμπελόκηποι

Ανακαίνιση κουζίνας & μπάνιου

Στην ανακαίνιση διαμερίσματος 70 τμ πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση κουζίνας & μπάνιου. Ζητήθηκε μεταξύ άλλων, η κατασκευή ενός μίνιμαλ χώρου, με όσο το δυνατόν λιγότερα κινητά έπιπλα και ενοποίηση του καθιστικού με την κουζίνα. Κατασκευάστηκαν, χτιστοί οι πάγκοι και το τραπέζι της κουζίνας με δυνατότητα επέκτασης, καθώς και κτιστός καναπές-γραφείο στο καθιστικό. Επίσης στην ανακαίνιση του διαμερίσματος εφαρμόστηκε πατητή τσιμεντοκονία στους πάγκους και σε έναν τοίχο της κουζίνας, στο κεντρικό τραπέζι, και στον κτιστό καναπέ. Eπένδυση με ξύλινες σανίδες έγινε στα ντουλάπια κουζίνας και στον κεντρικό τοίχο του καθιστικού. Ο σχεδιασμός για την ανακαίνιση του μπάνιου προέβλεπε την κατάργηση της μπανιέρας, το κτίσιμο πάγκου νιπτήρα, ενώ αποξηλώθηκαν όλα τα παλιά πλακάκια και έγινε εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε όλους τους τοίχους και στο δάπεδο.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση διαμερίσματος – Αμπελόκηποι)