Ανακατασκευή διαμερίσματος – Αγία Παρασκευη

Η Ανακατασκευή διαμερίσματος 120 τετραγωνικών, στην Αγ. Παρασκευή, περιλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση όλων των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, την αντικατάσταση των σωληνώσεων θέρμανσης και τη σύνδεση με αυτόνομο σύστημα φυσικού αερίου. Πραγματοποιήθηκε η ενοποίηση του καθιστικού με το χώρο της κουζίνας και η δημιουργία ενός ενιαίου χώρου, την ανακάινιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου και wc, και τον ανασχεδιασμό και τη διακόσμηση στο σύνολο του διαμερίσματος. Έγινε η καθαίρεση του διαχωριστικού τοίχου της κουζίνας και στη θέση του κατασκευάστηκε ένα διάτρητο, σταθερό διαχωριστικό, από όρθια ξύλινα στοιχεία, που θα οριοθετεί την κουζίνα και ταυτόχρονα δεν την απομονώνει από το υπόλοιπο σαλόνι. Επισκευάστηκε και διατηρήθηκε το, υψηλής ποιότητας και αντοχής, υπάρχον μαρμάρινο δάπεδο, από μάρμαρο φαρσάλων, που πλέον έχει σταματήσει η παραγωγή του. Η ανακαίνιση μπάνιων περιλαμβάνει τον ανασχεδιασμό τους, την αντικατάσταση εγκαταστάσεων, ειδών υγιεινής και την τοποθέτηση νέων πλακιδίων γρανίτη. Για τον φωτισμό εκτός από τα αναρτώμενα φωτιστικά, εγκαταστάθηκε επιτοίχιος φωτισμός και κρυφός φωτισμός με ταινίες (LED).
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακατασκευή διαμερίσματος, Αγια Παρασκευή)