Ανακαίνιση δωματίου – Αγ. Παρασκευή

Ανακαίνιση δωματίου

Η ανακαίνιση δωματίου σε διαμέρισμα στην Αγ. Παρασκευή, έγινε με σκοπό την μετατροπή του σε παιδικό δωμάτιο με γραφείο και βιβλιοθήκη. Στόχος ήταν να έχει επαρκείς χώρους αποθήκευσης ρούχων και παιχνιδιών. Ο σχεδιασμός για την ανακαίνιση του δωματίου στοχεύει στην δημιουργία ενός ευέλικτου χώρου, που θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις δραστηριότητες του παιδιού. Οι περιορισμένες διαστάσεις του (2.80×2.90) δεν επέτρεπαν σπατάλη χώρου, γι’ αυτό σχεδιάστηκαν μεγάλα συρτάρια αποθήκευσης ακόμα και κάτω από το κρεβάτι. Η λύση της κατασκευής πάγκου γραφείου, που με τους κατάλληλους μηχανισμούς (blum) διπλώνει στον τοίχο, όπως και η μετακινούμενη συρταριέρα, αφήνουν άνετο ελεύθερο χώρο για παιχνίδι.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση δωματίου Αγ. Παρασκευή)