Ανακαίνιση οδοντιατρείου – Μαρούσι

Ανακαίνιση οδοντιατρείου-ιατρείου-οδοντιατρικής κλινικης

Η ανακαίνιση οδοντιατρικης κλινικής στο Μαρούσι – αισθητική οδοντιατρική, σε παλιά μονκατοικία,  πραγματοποιήθηκε με σκοπό την μετατροπής της σε ένα σύγχρονο χώρο οδοντιατρικής φροντίδας με έμφαση στην οδοντιατρική αισθητική. Στόχος ήταν η διατήρηση και η ανακατασκευή, των περισσοτέρων στοιχείων του παλαιού κτιρίου, που είναι από τις λίγες εναπομείνασες παραδοσιακές μονοκατοικίες στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου.

Προτεραιότητα ήταν η  διαμόρφωση ενός χώρου με υψηλές αισθητικές προδιαγραφές και εργονομικό σχεδιασμό για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών.  H εφαρμογή των νέων παρεμβάσεων, έγινε σε αρμονία με τον παραδοσιακό χαρακτήρα του κτιρίου. Μεγάλης κλίμακας εργασίες στην ανακαίνιση του οδοντιατρείου έγιναν για τη νεα διαρρύθμιση που φιλοξενούνται, δύο οδοντιατρικές έδρες, χώρος αποστείρωσης και κλιβάνου, και ένας ευρύχωρος χώρος αναμονής. Επίσης η κατασκευή των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων λόγω των υψηλών απαιτήσεων του εξοπλισμου  και όλοι οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι. Κατά την ανακαίνιση του οδοντιατρείου τοποθετήθηκαν νέα πατώματα, γύψινες κατασκευές στις οροφές με περιμετρικούς κρυφούς φωτισμούς, που αναδεικνύουν τα παραδοσιακά γύψινα στοιχεία της μονοκατοικίας. Επίσης, τοποθετήθηκαν μεταλλικές κατασκευές σε ερμάρια και τμήματα της reception.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. (Ανακαίνιση οδοντιατρείου – Μαρούσι)