Ανακαίνιση οδοντιατρείου – Αμπελοκηποι

Η ανακαίνιση οδοντιατρείου σε διαμέρισμα 100 τετραγωνικών επί της οδού Μιχαλακοπούλου, έγινε με το σκεπτικό της μετατροπής του σε ένα σύγχρονο χώρο για την φροντίδα περιοδοντολογικών περιστατικών . Στόχος ήταν η άνεση και η χαλάρωση των ασθενών, και η διαμόρφωση ενός χώρου με υψηλές αισθητικές προδιαγραφές και εργονομικό σχεδιασμό για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Μεγάλης κλίμακας εργασίες στην ανακαίνιση του οδοντιατρείου έγιναν για την κατασκευή των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων λόγω των υψηλών απαιτήσεων του εξοπλισμου (2 έδρες οδοντιάτρων, μικροσκόπια, λέιζερ, ψηφιακές ακτινογραφίες, ενδοστοματικές κάμερες, δίκτυο ethernet, κλπ.), ενώ τα εσωτερικά χωρίσματα τροποποιήθηκαν για να λειτουργήσουν δύο ανεξάρτητα εξεταστήρια, άνετος χώρος υποδοχής-αναμονής, και όλοι οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στον σχεδιασμό της  επίπλωσης της reception και του χώρου αναμονής με minimal παρεμβάσεις. Κατά την ανακαίνιση του οδοντιατρείου διατηρήθηκε και επισκευάστηκε το υπάρχον ξύλινο πάτωμα, στην οροφή αναρτήθηκαν γυψοσανίδες με γραμμικούς φωτισμούς.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση οδοντιατρείου – Αμπελοκηποι)