Ανακαίνιση ιατρείου – Αθήνα

Ανακαίνιση γυναικολογικού ιατρείου

H ανακαίνιση γυναικολογικού ιατρείου, σε διαμέρισμα 120 τετραγωνικών, έγινε με το σκεπτικό της μετατροπής του σε ένα σύγχρονο ιατρείο. Στόχος της ανακαίνισης του ιατρείου ήταν η άνεση των ασθενών. Επίσης, η διαμόρφωση ενός χώρου με υψηλές αισθητικές προδιαγραφές και εργονομικό σχεδιασμό για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Κατά την ανακαίνιση του γυναικολογικού ιατρείου, έγινε ο σχεδιασμός του χωρου αναμονής των ασθενών, της γραμματείας του ιατρείου, του εξεταστηρίου και το γραφείου του ιατρού. Μεγάλης κλίμακας εργασίες για την ολική ανακαίνιση του παλαιού διαμερίσματος της δεκαετίας του ’60 έγιναν για την μετατροπή του σε έναν άνετο και οικείο χώρο για τον επισκέπτη. Έγινε πλήρης αντικατάσταση των ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Κατά την ανακαίνιση του ιατρείου διατηρήθηκε και επισκευάστηκε το υπάρχον ξύλινο πάτωμα. Ακόμη, στην οροφή αναρτήθηκαν γυψοσανίδες με κρυφούς φωτισμούς, και πολλά από τα έπιπλα και τις βιβλιοθήκες και το έπιπλο γραμματείας, σχεδιάστηκαν από την αρχή. Επίσης χρησιμοποιήθκε πατητή τσιμεντοκονία, σε τμήματα τοίχων.
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση ,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση ιατρείου-Αθήνα)