Ανακαίνιση διαμερίσματος – Αγία Παρασκευή

Η ανακαίνιση διαμερίσματος στην Αγία Παρασκευή, έγινε με σκοπό την ενοποίηση του καθιστικού με το χώρο της κουζίνας και την δημιουργία ενός ενιαίου χώρου, την ανακάινιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου και wc, και τον ανασχεδιασμό και τη διακόσμηση στο σύνολο του διαμερίσματος. Έγινε η καθαίρεση του διαχωριστικού τοίχου της κουζίνας και τη θέση του καταλαμβάνει ένας ξύλινος πάγκος από μασίφ δρύς, μήκους 3 μέτρων, πάχους 4εκ, και μεταλλική βάση, που θα οριοθετεί την κουζίνα και θα είναι ο καθημερινός χώρος φαγητού. Ο πάγκος της κουζίνας είναι από φυσικό δρύς και τα ντουλάπια από λευκή λάκα. Στο παλιό δάπεδο από πλακάκι έγινε επικάλυψη πατητής τσιμεντοκονίας (ΠΡΟΛΑΤ). Η ανακαίνιση μπάνιων περιλαμβάνει τον ανασχεδιασμό τους, την αντικατάσταση ειδών υγιεινής και την επικάλυψή τους με πατητή τσιμεντοκονία. Για τον φωτισμό εκτός από τα αναρτώμενα φωτιστικά, εγκαταστάθηκε επιτοίχιος φωτισμός και κρυφός φωτισμός με ταινίες (LED).
Η renewit αναλαμβάνει με υπευθυνότητα  την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας και του επαγγελματικού σας χώρου. Με βάση την πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, παραδίδουμε το έργο, κατασκευασμένο με τα πιο έμπειρα τεχνικά συνεργεία.
Δείτε τα έργα μας

Η Renewit ανακαίνιση,  προσφέρει, ποιοτικές υπηρεσίες σχεδιασμού και εργασιών, αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμού του έργου. Σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και μετά το τέλος των εργασιών. (Ανακαίνιση διαμερίσματος, Αγια Παρασκευή)